Winkel

Over Ons

In een gezellig en sfeervolle omgeving bieden wij een uitgebreid merkenpakket voor dames, heren en jeugd. Onze Dames merken Tramontana, Yest, Enjoy, Zoso, Para Mi, Angels, Red Button, Maicazz/Zizo en &Co Woman hebben qua pasvorm een groot bereik; onze kleding gaat tot maat 46. Joss spreekt een brede doelgroep aan. Op de bovenverdieping bevindt zich de Herencollectie met de merken No Excess, Petrol, Lerros, Cars, M.O.D en New Star. Bij de Youth-afdeling hebben we kleding vanaf maat 32, zodat we de meisjes die net van de kindermaten afkomen ook trendy kunnen kleden. Onze merken Ambika, Just Dai, Label Noir, Turquoise by Daan en alle merkjes rechtstreeks uit het World Fashion Centre, zorgen ervoor dat deze meiden zich net zo modebewust kunnen kleden als de dames.

De winkel

In een gezellig en sfeervolle omgeving met gratis parkeergelegenheid, bieden wij een uitgebreid merkenpakket aan voor dames, heren en jeugd.

Een zaak met een industriële uitstraling zorgt toch voor een sfeervol interieur waarbinnen wij ieder seizoen weer ons best doen de collectie zo goed mogelijk aan u te presenteren.

Kleding is een spiegel van je persoonlijkheid, daarom besteden wij zoveel zorg aan de inkoop, zodat onze medewerkers met hun kennis, de voor u ideale outfit kunnen samenstellen. Door gevarieerde merken te voeren zijn wij een winkel voor een breed publiek. Wij bereiken daardoor verschillende doelgroepen, van stijlvol tot sportief en casual. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Extra service

Als extra service wordt uw aangekochte kleding, indien nodig gratis vermaakt. Een stukje service van de zaak.

Spaarpunten

Bij elke aankoop vanaf €20,- ontvangt u een spaarpunt. Als de 25 punten hebt gespaard ontvangt u € 25,- op uw volgende aankoop. Dit is geldig op het hele assortiment. Op afgeprijsde artikelen ontvangt u gèèn punten en kunt u ook gèèn punten verzilveren.

Historie

 • 2019

  Restyling

  Meest recente verbouwing van de winkel naar de wensen van deze tijd. Joss trends and more is al meer dan 60 jaar een begrip in de regio.
 • 2000

  Verbouwing

  Mega verbouwing van de winkel van 6 weken naar de wensen van die tijd. Joss trends and more is al meer dan 60 jaar een begrip in de regio.
 • 1993

  Overname

  Josephine van den Eijnden besluit de winkel van haar ouders over te nemen.
 • 1960

  Oprichting

  In 1960 wordt de winkel opgericht door de ouders van Josephine voor textiel en woninginrichting.

Lightbox Carousels

Galleries

Vivamus ultrices dui augue, vel laoreet erat sagittis quis. Duis ullamcorper lectus vel ipsum vulputate pulvinar.

Cadeaubon

Altijd leuk om te geven voor elke gelegenheid!

U kunt naar de cadeaubon vragen in de winkel.

U bepaald zelf het bedrag op de bon en wij pakken het feestelijk in.

Spaarpunten

Bij elke aankoop vanaf €20,- ontvangt u een spaarpunt. Als de 25 punten hebt gespaard ontvangt u € 25,- op uw volgende aankoop. Dit is geldig op het hele assortiment. Op afgeprijsde artikelen ontvangt u gèèn punten en kunt u ook gèèn punten verzilveren.